FÅ DIT EGET LINK­TRÆ🌲

Få et linktræ på dit eget domæne præcis som du vil have det, uden du skal betale et gebyr til en tredjepart!

Hvad er et Instagram Linktree?

Når du er her, ved du sikkert allerede hvad et Linktree til Instagram er. Kort sagt, fordi du kun har ét link til at kommunikere dine ydelser, værdier og produkter i din bio, er et veldesignet Linktree løsningen!

Er det første gang du hører om et Instagram linktree, eller linktræ🌲? Så kan du hurtigt blive opdateret i denne korte artikel om hvad et linktree er.

Men begå ikke fejlen at outsource dit linktree til en tredjepart webside. Få det i stedet på din egen webside. Om du har WordPress, Wix, SquareSpace osv., er det en kæmpe fordel at sende trafikken direkte ind på din egen side.

Kampagne tilbud pĂĄ LinkTree: Kr 1800,00 ex. moms

Normalpris kr 2.500,00

Derfor bør du få dit eget Linktree på dit WordPress site

Du skal bruge et Linktræ, hvis du er seriøs med din Instagram marketing, men det er ikke den optimale løsning, at overlade dit Linktræ til en tredjepart, hvis du selv har et website du gerne vil have dine følgere ind på. Lad være at tabe følgere i svinget med et utilpasset Linktræ, du samtidig skal betale for, når du vil have basale "premium" features, som WordPress nemt kan klare for dig.

Lad mig hjælpe dig på vej med dit eget linktræ eller inspirere dig til at lave dit eget af disse grunde:

  • Placeret pĂĄ dit eget domæne. NĂĄr dine følgere kigger pĂĄ dit linktræ er de allerede pĂĄ dit site!
  • Branding: Er nøjagtigt tilpasset dit brand med farver, logo og tekst
  • Brand mention fra en offentlig profil: I stedet for linkr.ee/webmaestro, stĂĄr der fx webmaestro/linktree i din bio
  • SEO: Du sender trafik direkte fra en stor SoMe platform og ikke fra en tredjepartsløsning. Det giver en bedre opevelse for dine følgere og ser bedre ud for søgemaskiner.
  • Return-on-investment: Er en engangsinvestering pĂĄ dit eget domæne, fremfor pĂĄ en fremmede webside med et mĂĄnedligt abonnent.
  • Brugervenlighed: Jeg klæder dig pĂĄ til selv at tilføje og redigere i dine links
  • MĂĄlrettet kommunikation: Med et Linktræ kan mĂĄlrette en række links imod netop dine IG følgere

Hjælp til at få et Linktree. Sådan foregår det

NĂĄr du fĂĄr lavet et linktree af Webmaestro, foregĂĄr det i 3 simple etaper:

Indledende dialog inden vi gĂĄr i gang med at lave dit Linktree

Efter en kort indledende dialog, finder vi ud af hvordan dit Linktree skal se ud, fungere og styles. Det er nemlig vigtigt, at der er en høj grad af kontinuitet mellem din Instagram profil til dit Linktree og derfra til resten af din webside for at skabe den bedste brugeroplevelse, uden at tabe dine følgere i svinget.

I sidste ende drejer det jo sig om, at dine følgere bliver fulgt helt til døren og konverterer til kunder og klienter.

Offentliggørelse af dit Linktree

Når du har godkendt dit nye Linktree bliver det offentliggjort, og derfra skal du blot indsætte et link til dit Linktree i din Instagram profil. Fx. https://mitwebsite.dk/linktree/

Du klædes på efterfølgende og får et par optimeringstips med på vejen

Jeg kvitterer med en grunding instruktion i hvordan du selv arbejder med at udskifte og tilføje flere links til dit Linktree. Jeg gør det med en videovejledning, så du kan se nøjagtigt hvordan du skal gøre det. Samtidig får du et par hurtige tips til, hvordan du kan optimere dit website yderligere.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram