Daglig Cloud backup af WP

Daglige backsups til skyen. Dit site er sikkert, selvom der imod forventning skulle ske et uheld!

Denne feature af Webmaster Servicve forklarer lidt sig selv. Det er en hel grundlæggende opgave af alle digitale aktiviteter, at der foretages hyppige backups.

Jeg har valgt at foretage backups til skyen, som et ekstra lag af sikkerhed. Så ligger der både en backup på selve webserveren, men også separat fra den, i skyen.

server rum

Derfor skal du have et robust backup system

Det er vigtigt at have flere daglige og detaljerede backups af dit WordPress site af åbenlyse årsager: Hvis det bliver hacked, webserveren går død, eller hvis hele websitet skal migreres imellem servere, enten planmæssigt eller akut.

Men det kan også være en fordel, hvis du eller nogen i din virksomhed kommer til at lave lidt rod, der hurtigt skal fikses. Det kan nemlig hurtigt klares, når der foretage mange daglige database backups. WordPress oplagrer alle indstillinger og alt indhold i en lille kompakt database, der hurtigt kan overskrives med en backup (der måske blev lavet en time før en fejl indtræffer).

Sådan foregår backups til skyen af dit WordPress site

Ved hjælp af premium plugin'et UpdraftPlus - verdens mest pålidelige WordPress-sikkerhedskopi, gendannelse og migreringsplugin - foretages der som udgangspunkt én komplet backup af alle filer på webserveren, hver mandag inden vedligeholdelse og opdatering. Backups af databasen foretages som udgangspunkt 2 gange om dagen.

Ydermere foretages en såkaldt granular backup, hver gang der tilføjes ny kildekilde. For eksempel, når der installeres et nyt plugin. Du har altså altid en backup at falde tilbage på, skulle det gå galt.

Sammen finder vi ud af hvilken backup frekvens, der fungerer bedst for dig. Det kan være du arbejder meget på sitet og har brug for en backup af databasen hver time og komplette daglige backups.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram