Økonomisk klippekort løsning

Med klippekort løsning er der plads til at få styr over de små ting i hverdagen, så du kan fokusere din tid og energi på spidskompetencerne

Kort sagt, klippekortet er en fleksibel måde at afregne konsulent ydelser på. Hvorfor skulle du betale en times konsulent tid for en 20 minutters opgave?

I stedet for at afregne pr. påbegyndt time, er et klip udregnet som ét kvarter til en værdi af kr. 175,00. Det betyder, at du med god samvittighed kan indhente hjælp, rådgivning og support til de små ting.

Klippekort afregnes på efterkrav

Du behøver ikke købe ikke et klippekort på forhånd, men betaler det på efterkrav. Enten når du selv ønsker det, når klippekort-konto'en er nået op på -20 klip (dvs. forbrugte klip), eller ved udgangen af kvartalet (sammen med Webmaster Service ydelsen).

Du er naturligvis også velkommen til at købe klip inden du forbruger dem. I så falde, vil du have + klip på kontoen.

Dit klippekort forbrug vil figurere på Webmaster Service rapporten, sammen med nøjagtigt hvad dine klip er brugt på og hvornår. Du kan naturligvis til enhver tid bede om at få en rapport.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram