Vedligeholdelse og opdatering af WordPress

Outsource alt det tekniske med vedligeholdelse og opdatering af WordPress, så kan du fokusere på at drive din virksomhed

Lad mig sørge for opdatering af WordPress kildekode

Det er enormt vigtigt at holde sit WordPress site opdateret og desuden gøre det rigtigt. Det virker som en simpel og lille opgave - set ude fra.

Via en række licens-baserede værktøjer, databaser, sammen med en konstant strøm af dokumentation, opdateringsnoter og sikkerhedsalamer, er jeg hver dag informeret om, hvad der bevæger sig WordPress økosystemet og hvad vi kan forvente os i den nærmeste fremtid.

Det gør mig til en progressiv og proaktiv Webmaster. Med den baggrund tilbyder jeg at passe din webside som var den min egen.

Kan jeg ikke selv vedligeholde WordPress?

Jo, sagtens! Det virker som en simpel og lille opgave, og det er det oftest også. Men når det ikke er, så opstår problemet fx når:

 • Der ikke opdateres ofte nok: Du risikerer, at din version af et plugin eller tema ikke længere er kompatibel med WP økosystemet af softwarre. Eller værre endnu, at du udsætter dig selv for sikkerhedsbrister, der normalvis lappes via opdateringer.

  Jeg har en rutine og system sat op, der gør at jeg helt rettidigt og regelmæssigt opdaterer dit site, så du kan være sikker på, at du ikke falder bagud og alt er optimeret til nyeste version.
 • Vigtigere endnu, når der ikke opdateres akut: En akut opdatering bør foretages, når fx. et sikkerhedshul opdages i et tema, eller plugin, du bruger.

  Jeg får øjeblikkelig besked, når en sådan sikkerhedsbrist registreres i en database og enten foretager en øjeblikkelig opdatering, hvis udviklerne bag har publiseret en opdatering, eller uskadeliggør problemet på anden vis. Du behøver altså ikke tage stilling til noget, eller løfte en finger for at være sikker på, at der tages hånd om sikkerhedsbrister.
 • Der ikke foretages backups! Det er vigtigt at have styr over, hvordan du laver effektive backups i forbindelse med opdatering (og generelt). Hvis du har et særligt komplekst site, er det en fordel at foretage trinvise backups mellem opdatering af de enkelte plugins/tema.

  Når man er inde i det og har et system opsat til at tage hensyn til disse ting, er det en simpel opgave, og går noget galt, kan man hurtigt vende tilbage til en tidligere, funktionel version. Således at websiden altid er funktionel. Det er min vigtigste prioritet.
 • Når man ikke lige har tid til at læse dokumentation eller opdateringsnoter: Af og til sker der store armbevægelser i en opdatering og udviklerne bag giver altid grundig information om hvad der sker og hvad der kan gå galt.

  Men hvem har tid til at læse paragraf op og ned og fortolke tekniske jargon, hver gang der skal opdateres? Det har jeg, for jeg gør det på mange sites af gangen!

Fjern unødvendig stress ud fra hverdagen, fokusér på at drive din virksomhed.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram