Webforsikring: Oppetid, sikkerhed & synlighed

Dette er en simpel forsikring til dig, der gerne vil outsource alt stress og betænkninger i forhold til din websides oppetid, sikkerhed og synlighed på Google

Kort sagt, når noget går galt i WordPress, af den ene eller anden årsag, får du en kort besked og jeg går i gang med at løse problemstillingen med det samme - uden det koster dig klip, eller skulle tage stilling til noget.

Webforsikring er for dig, der gerne vil have ultimativ ro i maven omkring din webside

Det kan være en sikkerhedsbrist ud over det sædvanlige (almindelige brister i plugins/tema, lappes øjeblikkeligt hvis muligt som standard), en SEO-problemstilling, der gør dig usynlig på søgemaskineresultatsiderne, eller din webside er simpelthen gået ned og blevet ufunktionsdygtig.

Denne tilkøbsløsning/aftale er til dig, der vil sikker på at alt kører som det skal, uden at skulle tage stilling til noget overhovedet.

Det koster Webforsikring

Selvom Webforsikring står som et tilkøb til Webmaster Service får du det gratis med i Ekstra og Premium, hvis du overholder nogle simple retningslinjer og at vi samtidig eksplicit har truffet en aftale herom. Der kan være en engangs udgift forbundet med oprettelsen, når betingelserne skal overholdes.

Foretrækker du at have 100% frit spillerum på din webside, betyder det at risikoen i at yde denne service stiger mange-fold. Derfor koster Webforsikringen kr. 200,00 pr. måned, der betales sammen med ydelsen for Webmaster Service.

Hvad hvis du ikke har en Webforsikring?

Uden denne tilkøbsløsning/aftale vil jeg stadig kontakte dig øjeblikkeligt, men altså vente med at løse problemstillingen, indtil du siger go for det og omkostningen dækkes med klippekort løsning.

Overskuelige betingelser for gratis Webforsikring

For at jeg kan tilbyde denne løsning for dig, er jeg nødt til at sikre nogle grundregler, for både din og min skyld. Selvom du er forsikret har du absolut ikke interesse i at blive hacked, lide datatab eller hvad der er værre. Så lad os arbejde sammen om at holde din webside 100% sikker, robust og effektiv!

Ligesom almindelige forsikrings policer, er der nogle betingelser, der skal efterleves. Men i stærk kontrast til almindelige forsikrings policer, så er det ultra-simple betingelser:

  • At du bruger et stærkt kodeord til WordPress admin og din hosting, eller 2-faktor autentificering
  • At din webside gennemgår WordPress sanitering
  • At din WordPress bruger konto har redaktør privilegier
  • At du har Ekstra eller Premium Webmaster Service
  • At den evt. licensbaserede software du har kørende på din webside er betalt (så den kan opdateres og holdes sikker)

Hvis det lyder som en farlig omgang, så giv mig et kald og vi går det igennem sammen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram