Menu

80/20 princippet

80/20-princippet, også kendt som Pareto-princippet, er et oprindeligt et koncept inden for business og økonomi, der siger, at 80% af resultaterne kommer fra 20% af indsatsen eller investeringen.

I dag bruges 80/20-princippet er et generelt redskab til at identificere de mest effektive områder for fokus og til at øge effektiviteten af ​​ethvert system. Vi bruger det også til at skabe det bedste produkt for den mindste investering.

Hvis du ser at vi bruger termen "efter 80/20 princippet", betyder det altså, at vi lægger 20 af vores energi for at skabe 80% resultater eller værdi. Efter et halvt årti i web bureau branchen har vi dannet os et grundigt billede af hvad der virker og hvad der er fluff eller krymmel på toppen.

Omvendt holder vi os lidt på afstand af de resterende 20% værdi, fordi de altså koster 80% investering. Vi gør det naturligvis gerne, når klienter har brug for at klemme de sidste 20% ud af en SEO strategi eller har brug for nogle helt særlige interaktive animationer på websiden, men vi er op-front med det, når investering-til-værdi ratioen begynder at bryde med 80/20 princippet.

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS