Web­master Ser­vice

Med webmaster service sørger jeg for, at alle dine baser er dækket ind og dine tekniske opgaver passes, så du kan fokusere på at drive din virksomhed. Når du har brug for hjælp, sidder jeg klar til at yde verdensklasse service. Tænk også på det som en it-forsikring. Med Webmaster Service er du forsikret imod at det går galt og du skal betale en bondegård for at få det fikset.

  • Administering, udvikling, opdatering af WordPress, webshop og LMS ("learning management system" til dine online kurser).
  • Outsource de tekniske og praktiske problemstillinger, samt store og små opgaver, såsom at publicere indhold og sørge for at SEO spiller. Er der samtidig styr over tilgængelighed og er brugeroplevelsen i top?
  • Med klippekortløsning koster det dig kun pr påbegyndt kvarter. Så er der plads i budgettet til hurtigt at få klaret de små opgaver, de store udfordringer eller de nagende spørgsmål
  • Rådgivning, vejledning & support. Det bliver oftest en kombination og mange gør brug af mine screencast videovejledninger til selv at klare tingene fremover

Scroll længere ned på siden for at lære mere om de enkelte features, der er med i Webmaster Service. Her kan du trykke dig videre for at læse de fine detaljer.

it-konsulent sidder på kontor

Her er pri­serne på Web­master Ser­vice up-front:

Webmaster Service kommer i 3 varianter med tilvalg, så alle kan være med.

Priserne nedenfor er prisen pr. måned for solo-selvstændige og små/mikro virksomheder. For større virksomheder (over 3 medarbejdere) aftales særskilt pris. Den månedlige ydelse betales altid mindst 3 måneder forud til førstkomne kvartal.

Ud over den månedlige ydelse betaler du kun, når du samler røret op eller skriver en mail for at indhente rådgivning, vejledning eller support.

Regn med 1-2 timers WP sanitering, installation og konfigurering af premium plugins (hvis det ønskes) i forbindelse med oprettelse af Ekstra eller Premium Webmaster Service. Til gengæld bliver du ikke bondefanget i en bindingsperiode.

Ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer.

Webmaster Service
Basis

Kr. 645*/måned

Til dig der skal bruge rådgivning og support til webudvikling og -design, mailserver, DNS-opsætning (domæne), teknisk marketing, email kampagner, SEO eller hjælp til andre tekniske opgaver i den daglige drift, samt overvågning af drift-kritiske systemer og konti. Måske vil du gøre det meste selv, men have en it & web-kyndig i dit hjørne, når det bliver relevant.

Webmaster Service
Ekstra

..med WordPress omsorg
Kr. 995*/måned

Til dig der ønsker en webmaster on-demand og samtidig har et simpelt WordPress site.  Sov trygt velvidende, at dit site bliver vedligeholdt og opdateret med backups og alt hvad det indebærer at have et sikkert og optimeret website, samt adgang til premium plugins.

Webmaster Service
Premium

..med ekstra WordPress omsorg
Pris aftales

Til dig der har brug for særlig omsorg til dit WordPress site og prioritetssupport, så dine problemstillinger, opgaver og support sager skubbes forrest i køen og løses hurtigt muligt. Samtidig stilles der skarpt på dit site med manuelle audits, der sikrer at mulige problemstillinger foregribes og kommes i forkøbet.

*Alle priser vises ex. moms 

Passer dit behov ikke på ovenstående løsninger, eller er du i tvivl om hvad du skal bruge?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov

Oversigt over Webmaster Service features

(tryk på den enkelte for at lære mere)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram