Menu
Team, passion & kerneværdier

Om Webmaestro.

Passion for Web

Det er sandt, at web er bredt koncept, der indeholder alt fra SoMe, serverteknologi og hosting, SEO, emojis, annoncering, en lang række programmeringssprog og meget mere. Vi er ikke eksperter i ét emne, men specialister i mange - med ambitionen om at vedligeholde en 360 graders optik.

Et bredt perspektiv og berøringsflade på web i sin helhed gør os i stand til at yde strategisk rådgivning, samt support i en lang række emner og hands-on udvikling i de områder vi er specialiserede i.

Vores passion for web betyder altså, at vi ikke kan hvile i én ekspert rolle. Vi søger i stedet at uddanne os i morgendagens web. Hvad der er standard og 'best-practice' i dag, kan være forældet i morgen.

Man falder bagud, hvis ikke skruen er i vandet. Det gælder for os og alle andre virksomheder. Med denne optik søger vi nytænktning, idéer og løsninger, der kan møde din virksomheds behov i dag og i fremtiden.

Kerneværdier

Rettidig ildhu, effektiv eksekvering og skarp kommunikation med gennemsigtighed.

Thor Larsen

Teamet

In-house fast bemanding består af Thor Larsen. 

Thor arbejder med de tekniske fundamenter. Herunder domæne- og webserveradministration, websikkerhed og hjemmesider, SEO, tredjepart platforme, samt API's til at knytte det hele sammen i en énhed.

Talentfulde freelancere

Til specialiserede opgaver trækker teamet på en lille håndfuld talentfulde freelancere, der håndterer opgaver såsom animation, kreativt grafisk arbejde og brugerdefineret webfunktionalitet.

Takket være vores samarbejdspartnere kan vi levere professionelle løsninger og produkter ligesom et konventionelt webbureau til den halve pris.

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS