Menu

Hvad er et Linktree?

Et linktree, eller linktræ 🌲, er en genial forlængelse af din Instagram konto. Det er et værktøj til at optimere din Instagram trafik, målrette kommunikation til dine følgere og samtidig lade dem opdage, hvad du ellers kan tilbyde.

Fordi du kun får ét link til at kommunikere alt hvad du laver, sælger eller tilbyder til dine Instagram følgere, er Linktree konceptet opstået som en løsning på et problem. Det er kort sagt en mobil-venlig link-menu optimeret til dine følgere.

Og der er flere fordele endnu, jeg beskriver senere i artiklen!

Et linktree er ikke kun til Instagram

Selvom idéen omkring et linktree er opstået til Instagram, er der ingen grund til at begrænse dets brug til Instagram. Faktisk bør du have et tilpasset linktree til hver af dine SoMe konti, hvor du tilbyder særligt tilpassede ydelser, services eller indhold. Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter og TikTok er oplagte kandidater.

I stedet for at linke til home på en enkelt webside, kan du i højere grad målrette hvad dine følgere ser ved at lave et unikt linktree til hver målgruppe. Det er ikke relevant for alle, men har du flere projekter, websider, og ydelser eller services er det en oplagt mulighed for at optimere på din salgsfunnel.

Derfor bør du få et linktree på dit egen webside, i stedet for hos en tredjepart.

Konceptet omkring et linktree opstod oprindeligt som en tredjepart løsning til Instagram. Fx. tilbyder linktr.ee (som navnet antyder) et linktree. Med denne løsning sender du altså dine følger ud på en ekstra rundtur fra Instagram -> linktr.ee -> din webside. Du bør sende dem direkte ind på din webside, til dit eget linktree!

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS