Menu

Rammesættende og unik hjemmeside til kunstneren.

Lad os skabe en unik oplevelse for dine besøgne og give din kunst den digitale synlighed, som den fortjener.

Dét får du

Kort sagt

 • Unik hjemmeside til fremvisning af fysiske kunst & produkter, samt bestillingsmodul & tæt integrering med dine sociale platforme
 • Alt licens indkøbes og betales løbende / forud - altså ingen ekstra regninger
 • Fuld ejerskab og kontrol - uden binding og anden gøjl
 • Generel rådgivning inden for fornuftens grænser i forløbet
 • 2 ugers leveringstid

Det tekniske

 • 3-5 unikke sider. Hver af dine kunstgenstande får naturligvis sin egen.
 • Interaktivt udstillingsgalleri med bestillingsmodul
 • Mobil-venligt design (responsivt design)
 • Grundlæggende on-page & off-page søgemakineoptimering (SEO)
 • Linktree til Instagram (hvis relevant)
Kr. 12.000,00
ex. moms

Hjemmeside løsning med alt hjertet begærer til kunsteren

Hjemmeside løsning med alt hjertet begærer til kunsteren, der ønsker at fremvise og/eller sælge sine brugs- og kunstgenstande på den digitale flade.

Søgemaskineoptimering sikrer synlighed på internettet

Søgemaskineoptimering (SEO) sørger for, at du får synlighed på Google og derigennem besøgne, imens gennemtænkt design med øje for detaljen gør oplevelsen personlig, unik og let for dine besøgne.

Du ejer din hjemmeside med WordPress

Det brugervenlige system WordPress anvendes med et forsimplet administrator panel, så du har fuld kontrol over din hjemmesides indhold. Da WordPress er "Open source", betyder det også, at din hjemmeside rent faktisk er din.

Personlig manual til hjemmeside

Som en ekstra service, producerer vi personlige vejledningsvideoer, så du er selvkørende fra første dag med videovejledning du altid kan finde frem, når du skal arbejde med din hjemmeside. Ellers skal vi nok besvare dine spørgsmål under vejs.

Case: Det Lille Bitte Galleri - ved Helle Kjems

Besøg hjemmesiden

Sådan foregår det

Indledende dialog

Vi taler sammen om din vision for din hjemmeside, hvordan den æstetisk skal tage sig ud, samt hvilke funktioner den skal have. Sammen omsætter vi altså din idé og de behov der ligger bag - selvom den ikke er helt færdigbagt - til tekniske krav. Denne samtale udmønter sig i hvad der kaldes en kravspecifikation, som en formel beskrive af dit hjemmeside projekt.

Formålet med samtalen er selvfølgelig også, at se hinanden an i øjenhøjde og vurdere om der er grobund for et samarbejde om at give din hjemmeside vision liv. Det endelige produkt bliver nemlig bedst, hvis der er tillid og kemi i samarbejdet.

Alt rådgivning og teknisk viden der vindes i samtalen må bringes videre til tredjepart og mødet er helt uforpligtende.

Design & udvikling

Efter godkendt tilbud holder vi endnu et møde, hvor du i højere detaljegrad gennemgår, hvordan du gerne vil have, at din hjemmeside skal se ud. Med baggrund heri skaber vi et design, der viser nøjagtig hvordan hjemmesiden rent visuelt kommer til at tage sig ud. I første omgang vil dette være i PDF format.

Når du er tilfreds med designet udvikler vi det i kode, så det bliver en nøjagtig repræsentation af det design, du ønsker. Efter en grundig kvalitetsgennemgang offentliggøres det.

Kvalitetskontrol, garanti & ekstra

Vi står 100% inde for vores arbejde og det betyder, at vi ikke er blege at give garanti på, at hjemmesiden fungerer nøjagtig som den skal efter den er gjort offentlig. Ydermere, holder vi grundigt øje med den i de kommende tre måneder i tilfælde af, at små ting ikke er helt som de skal være. Det gælder også de tekniske elementer besøgne ikke kan se.

 • Du udstyres med den viden der skal til for at passe din WordPress hjemmeside. Det vil sige, hvordan du bør vedligeholde den og selvfølge opdatere dit indhold, tekst såvel som billeder.
 • Der følger tre måneders Web Care Plus med når hjemmesiden står færdig.
 • Du kommer ikke til at stå alene din hjemmeside. Spørgsmål og supporthenvendelser er velkomne. 

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS