Menu

.

Med webmaster service sørger jeg for, at alle dine baser er dækket ind og dine tekniske opgaver passes, så du kan fokusere på at drive din virksomhed. Når du har brug for hjælp, sidder jeg klar til at yde verdensklasse service. Tænk også på det som en it-forsikring. Med Webmaster Service er du forsikret imod at det går galt og du skal betale en bondegård for at få det fikset.

  • Administering, udvikling, opdatering af WordPress, webshop og LMS ("learning management system" til dine online kurser).
  • Outsource de tekniske og praktiske problemstillinger, samt store og små opgaver, såsom at publicere indhold og sørge for at SEO spiller. Er der samtidig styr over tilgængelighed og er brugeroplevelsen i top?
  • Med klippekortløsning koster det dig kun pr påbegyndt kvarter. Så er der plads i budgettet til hurtigt at få klaret de små opgaver, de store udfordringer eller de nagende spørgsmål
  • Rådgivning, vejledning & support. Det bliver oftest en kombination og mange gør brug af mine screencast videovejledninger til selv at klare tingene fremover

Scroll længere ned på siden for at lære mere om de enkelte features, der er med i Webmaster Service. Her kan du trykke dig videre for at læse de fine detaljer.

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS