Menu
Opdateret: maj 12, 2022

Til Hosting oversigten

VPS hosting, eller "Virtual Privat Server", er en server-type, der står i konstrast standard webhotel, også kaldet "Shared hosting". Webmaestro benytter en VPS opsætning, der er optimeret til WordPress ift. hastighed og sikkerhed.

Hvorfor vælge en VPS fremfor en billig shared host?

Alternativet til en VPS er shared hosting, også kaldet et webhotellet (fx. One.com og Simply.com ). På en shared host deler du - som navnet antyder - server ressourcer med mange tusind andre websider, der gør dit site ustabilt i sin oppetid og hastighed/performance. Det gør sig gældende for næsten alle websider, store som små.

I vores erfaring formår ingen af dem desuden at efterleve 99,9% oppetid, der ofte skiltes med.

Hvad vil det sige, at VPS'en er optimerert til WordPress?

Ud over en langt hurtigere webside, er der en række ekstra features med i løsningen, der gør denne VPS optimal til WordPress:

  • SSL certifikat er naturligvis givet
  • Stærk firewall: WordPress orienteret server firewall, samt sikkerheds-hærdet webserver konfiguration
  • Malware & antivirus scans: Løbende server-side anitivirus scans
  • Fin-tunet NGINX med fastCGI: WordPress optimeret server konfiguration
  • ElasticSearch & ElasticPress: Optimeret søgefunktion til WordPress
  • Server snapshots: Server backups som ekstra lag af sikkerhed til den cloud backup, der allerede følger med Webmaster Service Ekstra

De gængse shared host løsninger bruger ikke optimeret konfiguration til WordPress, og er i stedet generelt indstillet således, at der kan køre en lang række af applikationer og typer af websider.

Det kan være du er undtagelsen

Hvis du er nysgerrig på hvordan lige præcis dit site klarer sig på dens nuværende shared host løsning, hvor robust det er i performance og hastighed igennem dagen, så er du velkommen til at tage kontakt og jeg skal give dig en gratis uges monitorering. Læs mere under overvågning af websidens oppetid og hastighed.

Sådan foregår det rent praktisk

Det er så simpelt. Hos din DNS udbyder (der du har købt domænet), peges "A records" hen på den nye servers IP-adresse. På den måde har du stadig fuld kontrol over dit domæne og de relevante DNS indstillinger her.

Webside hosting foregår også 100% uafhænging af fx. din email hosting, så du kommer ikke til at opleve nogen form for nedetid eller komplikation der.

Hvis du ønsker adgang til rod af din webserver, får du naturligvis enkrypteret SFTP adgang med brugernavn og kodeord.

Hvad koster det?

Som udgangspunkt koster en VPS hosting løsning Kr. 95,00/md. Større og tungere websider ser naturligvis en tilsvarende højere pris.

Kombinér din VPS hosting med Web Care og/eller Webmaster Service og få et godt tilbud.

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS