Menu
Opdateret: maj 13, 2022

Til Hosting oversigten

Det er alfa-omega at kommunikationen mellem din webside og din indboks eller dine kunders indboks fungerer gnidningsfrit. Prisen for tabt kommunikation er tabt forretning og/eller sure kunder, hvis ikke der er optimal og klar kommunikation ud fra din webside.

Oplever du, at dine kunder eller klienter klager over nyhedsbreve, kvittering og anden form for kommunikation fra din webshop eller hjemmeside, der aldrig når frem eller altid lander i spam, så mangler du en SMTP server at sende din kommunikation igennem.

Det er uforpligtende at få et check for at se, om det gør sig gældende i netop din situation.

Transaktionelle emails ender i spam

Det drejer sig om transaktionelle emails. Transaktionelle emails er alle slags email, der bliver afsendt fra din webside via et script. Eksempler er kontaktformularer (alle slags formularer), webshop ordrebekræftelser, betalingspåmindelser fra communities, member-sites osv. Kort sagt alle situationer, hvor der ikke sidder en person og skriver mailen selv.

Med SMTP server undergår du spam folderen

Uden SMTP ender de ikke altid i spam, men ofte. Det holder bare ikke, når en potentiel kunde rækker ud, køber noget eller af anden årsag forventer en email. Derfor skal du bruge en såkaldt SMTP (secure mail transfer protocol) til at sende dine transkationelle emails igennem. Den har til formål at validere, at din email er legitim og tilføje et sikkerhedslag. Modtager email-serveren vil derfor acceptere den som valid og altså ikke formode, at det drejer sig om spam.

Hvis du oplever, at din mail app lægger henvendelser fra dit website ned i din spam-folder, eller dine kunder ikke modtager fx. ordrebekræftelser og anden kommunikation, så mangler du sikkert en SMTP server.

Hvordan foregår det at få oprettet SMTP server?

Det er en simpel og hurtig proces at sætte op. Vi kan enten sætte det og således at du bruger vores SMTP service, eller oprette en til dig og din virksomhed.

Når det er sat op og konfigureret er driften inklusive i den månedlige ydelse og der vil ikke være flere udgifter forbundet med at anvende vores SMTP, når du har produktet Webmaster Service

Det kan også være at din hosting udbyder selv tilbyder en SMTP server og du foretrækker at bruge denne. Så klarer vi også det.

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS