Menu
Med hyppige backsups til skyen, er dit site er sikkert, hvis der imod forventning skulle ske et uheld.

Backup til skyen.

Opdateret: maj 24, 2022

En del af produktet Web Care

Til Web Care oversigten

Når noget går galt er det vigtigt at have et komplet backup. Et kopi af websiden der virker og ser ud som den skal. På den måde kan du lynhurtigt komme op at køre igen, hvis websiden lider nedbrud, bliver hacked, eller hvis nogen skulle have lavet uhensigtsmæssigt rod.

Det er en hel grundlæggende opgave af på alle websider, at der foretages hyppige og rettidig backups, så værdifuld information eller arbejde ikke går tabt, uanset hvor simpel websiden er.

Derfor skal simple websider også udføre backups

Backups gør sig også gældende selv hvis indholdet, funktionaliteten eller designed sjældent ændres. En såkaldt "visikort" type hjemmeside, der er fuldstændig statisk kan altså ikke se sig fri for denne opgave.

Årsagen er, at CMS'er (som WordPress) stadig skal opdateres og vedligeholdes løbende og derfor ændres kildekoden konstant, hvilket tillader fejl at opstå, samt sikkerhedsbrister at snige sig ind.

Vi bruger et ekstra lag af backup

Foruden et lokalt kopi på webserveren, har vi valgt at foretage backups til skyen, som et ekstra lag af sikkerhed. Så der både en backup på selve webserveren, men også separat fra den, i skyen. På den måde kan websiden hurtigt gendannes, når det går lidt galt og når det går seriøst galt.

Du og din virksomheds digitale synlighed er vores vigtigste opgave.

server rum
SUch text

Derfor skal du have et robust backup system

Det er vigtigt at have flere daglige og detaljerede backups af dit WordPress site af åbenlyse årsager: Hvis det bliver hacked, webserveren går død, eller hvis hele websitet skal migreres imellem servere, enten planmæssigt eller akut.

Men det kan også være en fordel, hvis du eller nogen i din virksomhed kommer til at lave lidt rod, der hurtigt skal fixes. Det kan nemlig hurtigt klares, når der foretage mange daglige database backups. WordPress oplagrer alle indstillinger og alt indhold i en lille kompakt database, der hurtigt kan overskrives med en backup (der måske blev lavet en time før fejlen indtræffer).

Sådan foregår backups til skyen af dit WordPress site

Vi har licens til systemet UpdraftPlus, der er kåret som det mest pålidelige premium WordPress backupsystem, gendannelse og migreringsplugin. Der foretages som udgangspunkt én komplet backup af alle filer på webserveren hver dag, samt backups af databasen flere gange om dagen, så dit arbejde ikke kan gå tabt.

Ydermere foretages en såkaldt granular backup, hver gang der tilføjes ny kildekilde. For eksempel, når der installeres et nyt plugin. Du har altså altid en backup at falde tilbage på, skulle det gå galt i alle situationer.

Sammen finder vi ud af hvilken backup frekvens, der fungerer bedst for dig. Det kan fx. være du arbejder meget på sitet og har brug for en backup af databasen hver time.

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS