Menu
Din webside scannes dagligt, internt og eksternt, og beskyttes med firewall, hvor den er sårbar.

Daglige sikkerhedsscan & Firewall.

Opdateret: maj 24, 2022

En del af produktet Web Care

Til Web Care oversigten

Der foretages daglige sikkerhedsscan af filer og databasetabeller for at sikre, at der ikke er malware og virus til stede. Hertil sikrer en solid WAF (Web Application Firewall), at der ikke sniger sig ubudne gæster derind til at begynde med.

Intern og ekstern scanning

Som et yderligere lag af sikkerhed, foretages de daglige scan både intern og ekstern. Det kan være en fordel at have "et par ekstra" øjne på sagen, særligt, hvis det drejer sig om mere sofistilerede hacks.

Det vil sige, vi anvender en kombination af software, der kører i selve WordPress, og samtidig software, der opererer fuldstændig uafhængig af WordPress og anskuer websiden "udefra".

Web Application Firewall

I mellem scans vil en robust WAF hjælpe med at holde ubudne gæster væk. En firewall er næsten, hvad det lyder til at være. Det er en ildmur, der forhindrer ubudne gæster i at trænge ind, hvor systemet kan være sårbart.

Samtidig sørger en WAF også for, at kendte IP-adresser, hvor hackere opererer fra, bliver blokeret, eller blacklistet. På den måde forhindres mange hack-forsøg bliver forhindret i opløbet. De fleste websider bombarderes med automatiserede hack-forsøg hele døgnet rundt. Derfor er blockering af disse IP-adresser med til at frigive ressourcer på din webserver og derved gøre din webside hurtigere og mere stabil, foruden at reducere chancen for, at det lykkedes at trænge igennem.

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS