Menu
Dette er en simpel forsikring, der beskytter din webside imod nedetid og malware. Ingen bekymringer og grimme overraskelser, eller ekstra beregning

Forsikring imod Hack & Nede­tid.

Opdateret: juli 31, 2022

En del af produktet Web Care

Til Web Care oversigten

Kort sagt, når noget går galt i WordPress af den ene eller anden årsag, får du en kort besked og vi går straks igang med at løse problemstillingen - uden det koster dig yderligere eller skulle tage stilling til noget.

Denne forsikring er for dig, der gerne vil have ultimativ ro i maven omkring din webside

Det kan være en sikkerhedsbrist ud over det sædvanlige (almindelige brister i plugins/tema, lappes øjeblikkeligt hvis muligt som standard), en SEO-problemstilling, der gør dig usynlig på søgemaskineresultatsiderne, eller din webside er simpelthen gået ned og blevet ufunktionsdygtig.

Med Web Care er du sikker på at alt kører som det skal.

Simple betingelser

Ligesom almindelige forsikrings policer, er der nogle betingelser, der skal efterleves for at forsikringen gælder. Men i kontrast til almindelige forsikrings policer, så er det ultra-simple betingelser:

  • At de licenser, som du evt. har til software er betalte og up-to-date. Det betyder nemlig, at vi er i stand til at opdatere din software, så den forbliver sikkerhedsopdateret og desuden kompitabel med resten af økosystemet i dit CMS
  • At dit valgte software ikke er forældet og udgør sikkerheds risici. Vi skal nok gøre opmærksom på det
  • At du og dine medarbejdere benytter et "stærkt" kodeord, som ikke anvendes andre steder. Det hjælper til at minimere risiko for hacking af typen "brute force angreb"

Hvis det lyder som en farlig omgang, så giv os et kald og vi går det igennem sammen.

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS