Menu
Hurtig opdatering af indhold på din WordPress hjemmeside

Opdatering af indhold & support (Web Care Plus).

Opdateret: september 19, 2022

En del af produktet Web Care

Til Web Care oversigten

Effektiv opdatering af indhold

Opdatering af indhold, når der er behov for det. Vi søger til enhver tid at udføre indholdsopdateringer så hurtigt som muligt, så dine kritiske informationer omkring produkter og services, samt åbningstider altid er opdaterede og retvisende.

Bemærk at opdatering af indhold og support er en del af Web Care Plus.

Support & hjælp når du har brug for det

Ligesom opdatering af indhold står vi også parat til at yde support, når diverse aspekter af din hjemmeside driller. Vi har mange års erfaring med alle typer af hjemmesider, så vi har set nøjagtig dit problem før og kender løsningen.

Der er ingen dumme spørgsmål og du er hverken den første eller sidste til at stille det. Alle problemstillinger, store som små, er legitime og du vil blive mødt med et smil fra supporten.

Hvad er Web Care Plus?

Web Care Plus er vores tilkøbsmulighed til Web Care løsningen, der opgraderer løsningen til at inkludere hjælp til at opdatering af indhold, indsættelse af nyt og generel hjemmeside support, inden for fornuftens grænser.

Hvor går fornuftens grænser? Vi har en blød grænse på én time om måneden, fordelt på fire enheder af 15 minutter. Det vil sige, 4 sesseioner af maks 15 munitter, eller 2 af maks 30 minutter. Det er en "blød grænse" fordi vi er tilbøjelige til at bøje den regel. I vores erfaring er det tilstrækkelig for langt de fleste.

Hvad er Web Care Plus ikke?

Web Care Plus er ikke til dig der har brug for videreudvikling eller rådgivning til SEO, digital marketing, sikkerhed, email konfiguration, domæne, DNS og server administrering, osv. Det er alt sammen en del af vores ydelses portefølje, men rådgivning og længere projekter er altså ikke en del af denne løsning. Her skal du kigge på Webmaster Service eller ved enkeltstående projekter eller rådgivnings sessioner på konsulent basis

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS