Menu
Vi holder øje med din hjemmeside 24/7 og tager øjeblikkelig affære, hvis den skulle gå ned eller andre problemer, som følge af en opdatering eller hack

Overvågning af oppetid døgnet rundt.

Opdateret: maj 24, 2022

En del af produktet Web Care

Til Web Care oversigten

Robust oppetid og hastighed bør være et absolut imperativ for alle virksomheder, store som små, der har digital tilstedeværelse. Det er naturligvis endnu vigtigere at sikre websiden imod hacking og i værste fald opdage og handle hurtigt, hvis skaden sker.

Uden en funktionel webside, der både er hurtig og stabil, melder man sig udenfor den digitale flade, hvor størstedelen af potentielle kunder opsøger produkter, services og løsninger på de problemer, som du løser.

Din webhost holder ikke øje med oppetid eller hastighed af din webside, eller direkte informerer dig, hvis der er drift problemer i deres ende, eller hvis din webside er hacked. Dét ansvar påtager vi os med Web Care.

Hvad er oppetid, nedetid og hastighed af websiden?

Oppetid er kort sagt den procentvise oppetid af din webside. Den skal gerne ligge så tæt på 100% som muligt og altid oppe i dagstimerne, når du har besøgne. Nedetid er det modsatte og betyder at websiden ikke er tilgængelig og i den periode vil besøgene blive mødt med en blank skærm, fejlkoder eller værre.

Hastighed er lidt samme koncept. Hvis websiden af den ene eller anden årsag ikke er i stand til at blive vist frem inden for et par sekunder, så kan du ligeså godt anskue den som nede. Kunderne venter nemlig ikke, når konkurrentens webside ikke spilder dens tid med at lade den vente på lange indlæsningstider.

Hvorfor skal du bekymre dig om oppetid og hastighed?

Inden man investerer content, ads, SEO eller enhver anden form for digital marketing strategi, er det vigtigt at sikre sig, at websiden rent faktisk er tilgængeligt 99%+ af tiden, er hurtig, og desuden ikke bliver hacked.

Return-on-investment kommer til at lide, hvis det tekniske og sikkerhedsmæssige fundament fejler. Derfor er det en vigtig del af fundamentet både at sikre oppetid, hastighed, sikring imod hacking og overvågning heraf.

Hvordan overvåges oppetid?

Webmaestro overvåger din websidens oppetid hvert minut i døgnet hele året rundt via automatiseret software, der "pinger" websiden for at checke om den svarer tilbage én gang i minuttet. Her holdes der øje med to variabler: Hvor hurtigt, der svares tilbage og om der svares tilbage.

Med denne metode indhenter vi tre typer af information, der er relevant for dig som ejer:

  • Generel oppetid
  • Hastighed: Hvor hurtigt der svares tilbage
  • Robusthed: Hvor stabil er svartiden og oppetid

Hvis din webside skulle fejle at svare tilbage over en periode af 5 minutter, får vi øjeblikkelig en alarm om, at der er noget galt, hvorpå vi tager affære for at beskytte din virksomheds digitale synlighed.

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS