Menu

.

Opdateret: juni 13, 2022

En del af produktet Webmaster Service.

Til Webmaster Service oversigten

Premium plugins kort sagt

Forskellen på freemium (gratis) og premium er groft sagt, at udviklerne bag premium produktet har et stærkt økonomisk incitament for at vedligeholde, videreudvikle og holde deres software sikkert, optimeret og kompatibelt med det øvrige WordPress økosystem.

Hvis du fortrinsvis bruger premium plugins betyder det, at du har en langtidssikret webside. Chancen for at din webside pludselig bryder sammen, fordi et eller flere af dine plugins er blevet inkompatible med resten, eller være endnu, sikkerhedshuller ikke bliver lappet og dit site overtages af hackere.

Premium software er generelt bedre på alle tænkelige måder, og når det drejer sig om at løse en problemstilling eller tilføje en funktion til dit site, så er kvaliteten af det plugin, der vælges være top prioritet.

Med Webmaster Service følger brugsretten til en række nyttige premium plugins med.

Udgifter til plugins løber op og er besværlige

En webside med premium plugins kan nemt løbe op i flere tusind kroner i årlig licens og desuden ekstra hovedpine med at få betalt licenserne rettidigt til virksomheder placeret verden over.

Vi tilbyder at outsource hovedpinen for dig. Både udgiften forbundet med de årlige licenser, og bøvlet med at sørge for at de betales til tide.

Sammen beslutter vi hvilke plugins der indkøbes

Har du brug for en type af plugin, der ikke allerede haves licens til, så tager vi gerne en snak om indkøb af det. Men jo flere der kan drage nytte af det desto bedre.

Sådan foregår det, når du skal have et premium plugin

Du betaler for tiden det tager at installere pågældende plugin, dvs. 15 minutter på tidsenhed-basis. Herudover er du frit stillet til at bruge og konfigurere det, og hvis der er behov for det, hjælper jeg naturligvis også gerne med det. Så længe du har Webmaster Service betaler Webmaestro licensen for alle plugins, du bruger på din webside.

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS