Menu

.

Opdateret: juni 13, 2022

En del af produktet Webmaster Service.

Til Webmaster Service oversigten

Katastrofen kan indtræffe uventet.. Også på de skæve tidspunkter..

Tekniske problemstillinger er altid ubelejlige

Websiden kan køre i hårdknude over nat. Mailserveren afviser pludselig mails eller udgående mails bliver afvist. Webshoppen fungerer ikke. Hacket webside. Det er usandsynligt, at alting falder sammen på én gang, men det er altid en fordel at have en kyndig it-konsulent, udvikler og webmaster i sit hjørne til når det gør.

Heldigvis behøver det ikke være en nødsituation, når du skal bruge en it-kyndig. Generel administrering, publisering af indhold, optimering af SEO, webtilgængelighed, GDPR, sikkerhed og hastighed er alt sammen, hvad der får os ud af sengen.

Faktisk foretrækker vi at undgå nødsituationer overhovedet, så vi gør alt hvad vi kan for at dit site og dine øvrige web-aktiver kører som smurt hele tiden. Det gør vi på to måder: Optimering af din sikkerhed og nidkær overvågning af din webside med alt hvad det indebærer (se overvågning af webside).

Personlig webmaster

Din webmaster lærer i øvrigt din virksomheds tekniske behov og samtidig dine tekniske kompetencer. Således vi sammen kan kommunikere og problemløse og videreudvikle din webside. Eller du kan pege på problemet og lade os tage affære, uden du behøver at vide noget om detaljerne, afhængig af dit temperament og ønske om at være med i motor rummet.

Min erfaring er, at de fleste gerne vil vide hvad der foregår. Derfor går vi meget op i at kommunikere via hurtigt producerede videovejledninger, eller "screencasts", der er et effektivt visuelt redskab til at formidle vejledninger til teknisk indhold, afrapportering af løste opgaver, samt give effektiv og personlig vejledning, når du ønsker selv at kunne løse en opgave.

Webmaster on-demand

De fleste akutte situationer indtræffer på ubelejlige tidspunkter - sådan er det bare. Derfor er vi tilgængelig uden for normal arbejdstid til at knuse enhver problemstilling, der truer med at holde dig oppe eller tvinger du eller dine medarbejdere væk fra at udføre opgaverne, som I har ekspertise i.

Vi glæder mig til at vedligeholde og udvikle dit site i samarbejde! 

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS