Menu

.

Opdateret: juni 13, 2022

En del af produktet Webmaster Service.

Til Webmaster Service oversigten

Det er min erfaring, at mange har haft en oplevelse af at være tilsidesat og været "in the dark" omkring, hvad der foretages af deres webbureau. Derfor anvender vi fuld gennemsigtighed i vores arbejde med at dokumentere alt arbejde, der bliver udført under Webmaster Service, samt Web Care.

Gennemsigtighed bygger tillid

Vi gør særlig meget ud af gennemsigtighed og kommunikation. Derfor vedligeholder vi en log hver gang du har brug for hjælp. Her kan du læse information om, hvad der er blevet gjort, hvordan og hvor længe det tog.

Tillid er enormt vigtigt og den går begge veje, derfor opfordres du altid til at tage kontakt, hvis der er punkt i rapporten, du ikke forstår eller ønsker uddybet.

Du har fuld tillid og behøver ingen rapport?

Herligt. Du behøver selvfølgelig ikke tage stilling til rapporten, men den er stadig god at have. Rapporten fungerer nemlig samtidig som en teknisk log. Det betyder, at en anden kyndig webmaster eller webudvikler kan se, hvad der er blevet foretaget, hvordan og hvornår.

Hvis vi en dag afslutter samarbejdet, kan det derfor ske med god samvittighed og tryghed fra begge parter, fordi du har en oversigt over, hvordan dit site eller andre digitale aktiver er blevet arbejdet på, administreret og videreudviklet.

Med en log behøver du heller ikke at føle dig og din virksomhed "låst fast" i systemer og måden Webmaestro gør tingene på.

eksempel af en gennemsigtig månedlig Webmaster Service rapport

Hvor ofte tilsendes rapporten?

Som udgangspunkt får du den hver 3 måned, eller i forbindelse med fakturering, men du kan få den tilsendt, når det passer dig.

Double-click this headline to edit the text.

2017 - 2024 © Alle rettigheder forebeholdes Webmaestro ApS